Siirry pääsisältöön

Muuttofiiliksissä

Viime postin lopussa mainitsin tavoitteestani tuhota olemassa olevia lanka- ja kangasvarastojani. Molempia on vuosien saatossa kertynyt, ja nyt on tullut aika käydä niihin määrätietoisesti käsiksi.

Olemme nimittäin muuttamassa - toiseen maahan. Ihan valtavia määriä rahtia ei aiota ottaa mukaan, joten yritän muuntaa materiaalejani mahdollisuuksien mukaan käyttötavaraksi, itselle ja muille. Onneksi muutto on vasta n. vuoden kuluttua ja olemme tehneet päätöksen siitä jo hyvän aikaa sitten, joten valmisteluaikaa on vielä ihan kiitettävästi. Ja sitä ompelu- ja neulomis- ja muuta väkerrysaikaa.

Muutto tuo mukanaan myös toisen haasteen: muutamme maahan jossa vallitsee trooppinen ilmasto, joten mun villaneuleiden tarve loppu just. Jo olemassa olevilla pärjää helposti vielä seuraavan talven! Ison osan sukkalangoista lahjoitin jo syksyllä eteenpäin, mutta muutamia villakeriä vielä pyörii nurkissa.




Kevätaurinko johdattaa onneksi mietteet pois villalangoista
Tiedän, että tähän muuttoprosessiin kuuluu ja tulee kuulumaan paljon vaikeampiakin juttuja, mutta tunnustanpa nyt kuitenkin, että villalankoja minun tulee ikävä. Pidän villasta. Pidän villaneuleiden käyttämisestä ja niiden tekemisestä.

Parhaani mukaan yritän nyt kuitenkin orientoitua puuvilla-, pellava- ja hamppulankoihin ja neuleisiin. Kevyet huivit ja neuletakit ovat varmasti käyttökelpoisia uudessakin ilmastossa.

Kommentit

  1. Siellähän on uutta ja jännittävää tiedossa. :) Mitenköhän itse pärjäisin ilman villaa ja villalankoja... ;)

    VastaaPoista
  2. No niinpä, ei se ihan yksinkertaista kyllä ole! Tosin sukulaisille ja ystävillehän voi vielä neuloa yhtä ja toista...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti